Bejelentés        Várkonyi Szilvia honlapja
Érezted már azt, hogy levágták a hajad, de nem azt kaptad, amit kértél?...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

A nöi frizurák igen sokrétüek, meghatározzák egy nö stílusát, és visszatükrözik egyéniségüket!

Mindannyiunk életének fontos része a frizuránk, hiszen ez az, amivel először megmutatunk valamit magunkból és személyiségünkből a világnak. Ezernyi üzenetet közvetít a külvilág felé, és ha akarjuk - ha nem, az első benyomásban is igen jelentős része van. Ugyan ki ne akarná, hogy az első benyomás, kedvező legyen róla? Egy jól megválasztott hajviselet ráadásul magabiztossá tehet. A fodrászat a frizuráknak négy alapformáját különbözteti meg, ezek segítenek eldönteni, hogy melyik irányban induljunk el a választásban. Ezek a következők:
1. nyakban rövidülő ( a most sokak által kedvelt Viktória Beckem frizura) 2. lefelé hosszabbodó forma (főleg hosszú hajúaknál, a köznyelvben lépcsőzetes, vagy tépett fazonként ismert) 3. kompakt forma(ez az örök klasszikus Cleopátra-frizura) 4. uniform vágás
Mivel ennyire meghatározó szerepe van mindennapjainkban a megjelenésünknek, ezért még inkább fontos, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet.
A jó frizura kiválasztását sok tényező befolyásolhatja: - vendég alkata - egyénisége (életvitel, ízlés, életkor, életfelfogás) - a fej- és az arcforma - a hajnövése, esése, sűrűsége, vastagsága, hossza, no meg a sokat szidott forgók - az egyéni kívánság - a napi hajápolásra szánt idő - és persze ne feledkezzünk meg az épp aktuális divatról sem! A felsorolás végtelen is lehetne, de talán ennyi ízelítőt szeretnék adni abból, melyek segítségével megtalálhatjuk a hozzád legjobban illő frizurát, amit örömmel viselhetsz minden nap.

Vissza a Munkáimhoz...


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!