Bejelentés        Várkonyi Szilvia honlapja
Érezted már azt, hogy levágták a hajad, de nem azt kaptad, amit kértél?...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

A férfi hajtrendek - csakúgy mint a nöi - mindig változnak, visszatérnek és megújulnak

Míg, eddig főképp a praktikus és könnyen kezelhető frizura volt a cél a férfiak számára, ma mégis egyre inkább szeretik, ha az ő frizurájuk is megfelel a divatnak, ha fiatalítja őket, ha elismerő pillantásokat kapnak cserébe és visszatükrözi az egyéniségüket. Azt szeretnék, ha egyedi, de mégis munkájukhoz, korukhoz és életfelfogásukhoz igazodó hajviseletük lenne. Emellett azonban fő a praktikum, hogy reggel ne kelljen órákat tölteni a tükör előtt, és, hogy a hajuk könnyen kezelhető legyen. Bár a férfi hajviseletek szűkebb skálán mozognak, mégis szívesen segítek a legmegfelelőbb kiválasztásában.
A történelem során, különböző korok a legkülönfélébb hajviseleteket sorakoztatták fel: - a klasszikus oldalválasztékos angol frizura (ez a XIX. Század eleji diákok hajviseletéből ered) - Hindenburg frizura, amit viselőjéről, német katonatisztről neveztek el. Ez egy kocka-formára szárított, és fésült viselet lett. - kefe hajviselet - sportos hajviselet, egy rövid felnyírt haj - popper hajviselet, ami tarkóban rövid, felül meg egy hosszabb hajrészből áll - rocco (digó), ez egy hullámosítható forma volt - napjainkban jellemző, géppel és ollóval kialakítható viseletek - a fiatalok által kedvelt punkos jellegű Beckem frizura - napjaink tépett, v tincsesen kialakított fazonjai, szintén sok korosztály által kedvelt új irányzatot képviselnek.
A férfiak örök problémája, a kezelhetetlenül sok, vagy éppen az egyre kopaszodó haj. Épp ezért jó, hogy a divat most sokféle fazonra ad lehetőséget, úgyhogy biztosan megtaláljuk azt a megoldást, ami minden szempontot figyelembe vesz!

Vissza a Munkáimhoz...


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!